Вега тест – тел 0897 00 88 98

Отслабнете бързо чрез Вега тест Плевен - Цена 45лв

Изследването се извършва в оторизиран кабинет след предварително записване на посочения телефон. Цена 45 лева.

Какво е вега тест ?

Вега тест е иновативна технология, която ни позволява да измерим поносимостта ни към различните храни. По този начин лесно можем да разберем кои храни са полезни и кои са вредни за нас. Вега тестът помага за свалянето на излишните килограми и за подобряването на здравословното и физическо състояние. Благодарение на него можем да предотвратим много заболявания. Правилното хранене е в основата на пълноценния живот, ето защо вега тест е изключително важен за нашето здраве

Вега тест е подходящ за:

  • хора, които искат да отслабнат
  • хора с генетична предразположеност към затлъстяване
  • хора с липса на физическа активност
  •  хора с различни заболявания, които нарушават обмяната на веществата(диабет, инсулинова резистнетност, метаболитен синдром. хипотиреодизъм и други)
  • бременни и кърмачки
  • хора с артериална хипертония и други сърдечни заболявания
  • хора с алергии
  • хора след операции и продължително обездвижване
  • онкоболни на химиотерапия или на които им предстои такава

Вега тест при бременни.

Здравословното хранене по време на бременност е гаранция за безопасното развитие на плода и запазване здравето на майката. Всяка майка трябва да знае коя храна се приема добре от нейния организъм, това оказва влияние върху развитието на плода и неговото здраве след раждането. Изследването с вега тест показва точно храните, които се усвояват добре от организма на майката и са най-пълноценни за развитието на плода.
Самото изследване не влияе по никакъв начин върху здравето на майката и на плода. Вега теста, ще улесни избора на храна по време на бременноста и кърамаческия период.
Изследването е много важно тъй като всеки организъм разгражда храната по различен начин.

Как се прави вега тест?

Вега тест е неинвазивно иследване, което не е свързано с болка. Не се взема кръв или друг материал за изследване. Изследването представлява измерване на съпротивлението на нокътната плочка към съответната храна и напитка. Методът на изследването е толкова успешен , тъй като всяка храна или напитка след консумация определена част от нея, която не е раградена от организма се натрупва в нокътната плочка. Прави се последователно изследване към 225 храни и напитки с продължителност около 20-40 минути, като резултата се получава на момента и клиента получава списък с резултатите към съответните храни и напитки и препоръки.

История на изследването:

Д-р Хелмут Шумел създава системата Вега тест през 1978 година. Неговата теория гласи, че всяка храна притежава различна енергийна структура. Този тест Ви предлага прекрасната възможност да намерите хармонията и баланса както в себе си, така и в света около вас.

Контакти

Адрес: гр. Плевен,  ул.”Дойран” №144,

работно време: понеделник – петък: 9:00-19:00 ч.

тел 0897 00 88 98