Монтаж на батерии и смесители

Монтаж на батерии и смесители

Монтаж на батерии и смесители

Монтаж на батерии

064.bg осигурява висококвалифицирани ВиК специалисти, които извършват монтаж на батерии за топла и студена вода. Водопроводчиците, с които 064.бг разполага извършват монтаж на всякакви видове батерии, независимо от тяхната форма и местоположението, където да бъдат монтирани. ВиК специалистите ни могат да монтират също и спирателни кранове на тоалетни казанчета, перални, бойлери и съдомиялни машини.

Ако имате необходимост от нова батерия, ние от 064.bg ще се погрижим да Ви изпратим нашите квалифицирани ВиК служители, които ще се погрижат тя да бъде монтирана, качествено и професионално. Всички материали, които нашите служители използват са на утвърдени производители на ВиК части.

Монтаж на смесители

Ние от 064.bg разполагаме с с квалифицирани ВиК специалисти, който извършват професионален монтаж на смесители за вода в кухни, тоалетни, бани и други мокри помещения.

Разликата между стандартната батерия и смесителя се крие в специфичното захранване и захващане на самия смесител към ВиК мрежата.

При смесителите, се поставят две захранващи връзки, за топла и студена вода и посредством механизма на смесителя се преминава плавно от топла към студена вода или обратното. При извършване на монтаж на смесители са необходими професионални умения от ВиК служители.

Не се притеснявайте ако нямате закупен смесител, ние от 064.bg предлагаме и смесители за. Смесителите, които Нашите ВиК специалисти монтират са с доказано високо качество, на утвърдени и известни производители и ще ги получите на достъпна за Вас цена.

Необходимо е просто да ни се обадите и ние ще се погрижим да донесем новия смесител, като ще го монтираме веднага и по този начин ще Ви спестим всички главоболия, нерви и ангажименти по смяната на Вашия смесител за вода.

Неправилен монтаж на батерии и смесители

При неправилен монтаж на батерии и смесител има голяма вероятност да се стигне до скрит теч в стената или наводнение.

Нашите ВиК специалисти притежават богат опит при монтажа на стоящи смесители за кухня и баня, батерии за кухня  и баня, стенни смесителни, батерии и смесители с една и две ръкохватки и душ батерии.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни