Монтаж на бидета и писоари

Монтаж на бидета и писоари - Услуги Плевен - 064

Монтаж на бидета и писоари

Монтаж на бидета и писоари

Монтаж на бидета и писоари

Екипът на 064.bg монтира бидета и писоари във вили, апартаменти, къщи и хотелски стаи. Професионалните екипи са на разположение за извършването на монтажа, независимо от неговата сложност. Те ще изпълнят поръчката с висока прецизност и в максимално кратък срок.

Монтаж на бидета

064.bg разполага с професионални водопроводчици и предлага монтаж на бидета. За да бъде монтажа качествен и сигурен, се изискват определени инструменти и умения. За да няма проблем при експлоатацията на бидето, от голяма важност е как е извършен монтажа.
В търговската мрежа се предлагат различни видове бидета, но нашите професионалисти ще се справят с монтажа, независимо от неговия вид и модел:

  • Моноблок с биде;
  • Тоалетна с вградено биде;
  • Висящо биде.

Бидета основно биват 2 вида – окачено и подово, които се различават по начина на монтиране. Окаченото биде се монтира на стената, а подовото следователно за пода. И двата вида бидета притежават хоризонтално оттичане, долно водоподаване и капак.
Преди да се извърши монтажа на биде, трябва да се провери дали всички необходими съоръжения са на разположение. Обикновено, смесител и сифон не са включени в опаковката на продукта, така че всеки потребител трябва да се погрижи за тяхното набавяне.

Монтаж на писоари

064.bg предлага професионален монтаж на писоари. Нашите водопроводчици и монтажници, без проблем ще се справят с монтажа на писоар със задно (закрито) захранване или с горно (открито) захранване. Малка част от монтажа включва монтиране на:

  • Хоризонтален скрит сифон;
  • Вертикален сифон;
  • Кран промивен за вграждане и други части.

Сифоните за писоар са с извод насочен вертикално или хоризонтално: когато отводняването става зад писоара и съответния извод е насочен хоризонтално или когато изводът е насочен вертикално, тогава и тръбата е насочена надолу.
Обикновено при извършването на монтажа, сифоните биват скрити:

  • Вградени в стената;
  • Зад плочките;
  • Зад писоара.

Монтаж на бидета и писоари – бързо, качество и на конкуренти цени. Ежедневно няколко домакинства разчитат на услугите, предоставени от 064.bg.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни