Монтаж на душ кабини и паравани

Мотаж на душ кабини

Мотаж на душ кабини

Демонтаж и монтаж на душ кабини и паравани

Монтажа на параван или душ кабина било тя обикновена, парна или хидромасажна започва с прочитането на инструкциите за монтаж. Ако прочитането на инструкцията за монтаж се пропусне и направо се пристъпи към работа, съществува голяма опасност монтажа да не се получи добре и вследствие при експлоатация да станете свидетели на неприятни ефекти, като течове изпод душ коритото, поддаване на душ коритото, трудно плъзгащи се врати, образуване на мухъл и др.
Преди да се започне монтаж на душ кабината, е необходимо нейното поддушовото корито да е правилно монтирано и нивелирано.
Разбира се как точно се монтира душ кабини или паравани зависи от тяхната конструкция.

Експлоатация на душкабината

Най-важната част при експлоатацията на душ кабината е нейното поддушово корито. Функцията на душ коритото е да насочи правилно използваната вода към канализацията, както и да осигури стабилна опора на къпещият се човек.

Залепване на душ коритото

В много от инструкциите се препоръчва коритото на душ кабината да се залепи за основата върху, която ще бъде монтирано. Това решение има само един недостатък, че прави душкабината трудно разглобяема.
Ако искате да имате душ кабина, която лесно се ремонтира при евентуални проблеми е необходимо да обмислите внимателно този проблем. Нашите монтажници ще ви предложат да изберете между контакта подложка от видове двойно лепящи се повърхности с повишена хидроизолация вместо лепило.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни