Монтаж на меки връзки и кранове

Монтаж на меки връзки и кранове в Плевен

Монтаж на меки връзки и кранове

Монтаж на меки връзки и кранове

Монтаж на кранове

Ние от 064.bg осигуряваме висококвалифицирани ВиК служители, които извършват качествен  монтаж на кранове за студена и топла. Нашите ВиК служители извършват монтаж на всякакви видове кранове, независимо от тяхното местоположение, форма и цолаж.

Нашите ВиК служители работят най-често с кранове с размери от 1/2 до 2 1/2. Извършват монтаж на спирателни кранове на:

  • Бойлери;
  • тоалетни казанчета;
  • съдомиялни машини;
  • перални.

Ако се нуждаете от монтаж на нов спирателен кран, нашите ВиК специалисти ще се погрижат той да бъде монтиран качествено и прецизно. Материалите, които нашите служители използват са на утвърдени и известни производители на ВиК части.

Монтаж на меки връзки

Меките връзки служат за свързване на много от елементите на ВиК системата към водопровода. Те широко разпространени и удобен начин да се извърши преход между тръби с различни диаметри, когато това е необходимо.

Нашите водопроводчици без никакъв проблем ще извършват монтаж на меки връзки във Вашият дом, там където е необходимо. Меките връзки най-често се използват за свързването на тоалетно казанче, пералня, бойлер и мивка, смесители към ВиК мрежата.

Предимство на меките връзки, е че когато водата премине през тях тя става значително по-чиста.

При нужда от монтаж на меки връзки чиста вода, може да се доверите изцяло на нашите ВиК специалисти. Разполагаме с богато  разнообразие от меки връзки и ще Ви доставим точно тези, от които имате нужда.

При нужда от монтаж на меки връзки не се притеснявайте да ни потърсите на телефон Потърсете ни, когато имате нужда от монтаж на меки връзки на посочените телефони.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни