Монтаж на съдомиялна машина

Монтаж на съдомиялна машина - избор на специалист и тест

Как да изберем специалист

При монтаж на нова съдомиялна машина е необходимо всеки човек търси специалист. Това е необходимо, тъй като самата работата е специфична и се налага голяма точност, познания и съобразителност. Дори едно невнимание или погрешен ход могат да доведат до спукване на тръба. Нашите специалисти, които извършват монтаж на съдомиялни машини обръщат особено внимание на правилното снаждане на тръби, както и на всичко останало, за да се избегне в бъдеще теч и наводнения.

Обаждане за монтаж на съдомиялна машина

След като при нас постъпи обаждане на телефона, ние уточняваме ден и час, в който наш ВиК специалист ще Ви посети на адрес, в удобно за Вас време и час. След, което на място пристига наш екип от специалисти, които монтират новата съдомиялна машина. В случай, че се нуждаете от преместване на Вашата съдомиялна, също няма никакъв проблем за екипа.

ВиК монатаж на съдомиялна машина

ВиК свързване на съдомиялна с водопровод за студена вода се осъществява е посредством меки връзки. При монтаж на меките връзки към съдомиялна машина, ВиК специалистите винаги следват посоката на входа и изхода на водата.
Свързването на съдомиялна машина към електрическата мрежа в помещението трябва да се извършва единствено и само от компетентни електротехници.
Необходимо е при монтажа съдомиялната машина да се обезопасява и свърже към електрическата мрежа по нейната зададена в ръководството електрическа схема за експлоатация.

Тест на машината след монтаж

След като нашите ВиК специалисти извършват необходимите дейности при монтаж на съдомиялна машиа, пристъпват към проверка на нейната изправност. Тестът за започва с пускането на водата чрез отварянето на спирателния кран. При този тест е необходимо да следите за евентуални течове или просълзяване по всички връзки на монтажа.
Всеки клиент, който реши да се възползва от нашите ВиК услуги за монтаж на съдомиялна машина, получава гарантирано обслужване на професионално ниво.

Не се колебайте обадете ни се на 0878 680 544 и заявете услугата монтаж на съдомиялна машина

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни