Монтаж на тоалетни чинии

Монтаж на тоалетни чинии

Монтаж на тоалетни чинии

Демонтаж и монтаж на тоалетни чинии

За да нямате проблеми при употребата на Вашата тоалетната чиния е от изключителна важност как е извършен нейният монтаж. ВиК специалистите на 064.bg ще се погрижат да получите качествен монтаж на Вашата тоалетна чиния.

Нашите ВиК служители ще монтират всяка тоалетна чиния без значение от нейния вид, вида на нейното оттичане задно или вертикално. Според модела на тоалетната чиния тя може да бъде захваната за пода чрез специални дюбели или чрез залепване. След като нашите водопроводчици се монтират тоалетна чиния за пода, я свързват за канала, който извежда водата към канализацията.

Важни правила за монтаж на тоалетна чиния

  • Нашите ВиК специалисти препоръчват марката на тоалетната чиния да е водеща фирма производител, тъй като тя ще Ви гарантира лесен монтаж и безпроблемна експлоатация.
  • При избор на тоалетна чиния е изключително важно да се съобразите с размерите на помещението, където ще бъде монтирана, тъй като понякога се оказва, че ви липсва минимално разстояние, за да затваряте вратата спокойно.
  • При монтаж на тоалетна чиния е необходимо първо да спрете водата

При избор на фитинги за свързване на тоалетната чиния с мръсния канал нашите ВиК специалисти се съобразяват с диаметъра на канализационната тръба и диаметъра на отвора на тоалетната. Те уплътняват свръзката със смола или хидроизолационни материали. При използването на смола е от изключителна важност тя да не достигне до отвора, за да не го запуши.

След като монтажа на тоалетната чиния приключи, нашите ВиК специалисти извършват проверка на работата на тоалетната, като пускат водата и внимателно наблюдават нейния работен процес. Те следят за появата на евентуални течове и какъвто й да е шум след напълване и изпразване на казанчето.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни