Смяна на кранове и клапи

Смяна на кранове и клапи

Смяна на кранове и клапи

Смяна на кранове и клапи

Вследствие на честа употреба спирателните кранове и клапи, било то за топла или студена вода корозират и се налага да се сменят.
В такива ситуации не се притеснявайте да се свържете с нашите ВиК специалист, които веднага ще подменят старите, корозирали и пропускащи кранове за студена или топла вода.

Необходимо е единствено при възникване на такава ситуация да се свържете с нас по телефона и ние ще изпратим квалифициран ВиК специалист, който ще демонтира Вашите стари кранове и ще ги замени с нови такива.

Нормално е след дългогодишна експлоатация и вследствие на постоянния им досег с вода, клапите и крановете за топла и студена вода да корозират и да започнат да пропускат течове. При такава ситуация не е необходимо да се ядосвайте, а бързо ни се обадете и ние ще сменим Вашите спирателни крановете без проблеми, коректно и професионално.

При Ваше желание може да извършим диагностика на цялата Ви водопроводна инсталация и да установим дали всичко с водопровода Ви е наред. Навременната профилактика спестява доста разходи за в бъдеще.

На какви кранове и клапи нашите ВиК специалисти извършват смяна

ВиК специалистите, с които разполагаме извършват смяна на кранове или монтаж на нови такива :

  • спирателни кранове за топла и студена вода;
  • термовентили;
  • възвратен клапан на бойлер;
  • кранове на водомери за топла и студена вода и др.

Ние от 064.bg разполага ме с едни от най-добрите ВиК специалисти, както и с техника за извършване на желаните от Вас услуги при смяна на кранове и клапи.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни