Откриване и отстраняване на течове

отстраняване на течове

отстраняване на течове

064.bg разполага с екип от специалисти за откриване и отстраняване на течове. Гарантираме бърза и качествена работа на изгодни цени. Ако желаете Вашият дом или офис да бъде професионално диагностициран при проблем или съмнения за теч, 064.bg е на разположение по всяко време.

Откриване на течове

Водопроводчиците на 064.bg ще Ви помогнат за откриването на течове от канализация, душ кабина, водопровод, спукани кранове, нарушена хидроизолация на покриви и мазета, както и веранди, балкони, тераси.
Скритите течове са трудни за точно локализиране, диагностика и откриване. Когато попаднете на петна или влага по стени, а също и съседа започне да се оплаква, значи има скрит теч. Скритият теч има малък дебит, който може да се попие от дърво, бетон, замазки и други строителните материали. Водопроводчиците на 064.bg знаят къде минават тръбите, особено на нова сграда, което е гаранция за откриването на теча.

Отстраняване на течове

Освен с откриване на течове, водопроводчиците на 064.bg се справят отлично и с тяхното отстраняване. Разполагат с професионална техника и се справят отлично с:

  • отстраняване на теч от водопровода ( студена или топла вода );
  • отстраняване на теч от метани тръби;
  • отстраняване на теч от тоалетна чиния;
  • отстраняване на теч от подов сифон;
  • отстраняване на теч от канализацията ( обикновено в пода на банята );
  • отстраняване на теч от фуги и други.

Водопроводчиците на 064.bg се справят с откриването и отстраняването на течове, благодарение на своя професионализъм и не на последно място на модерната техника, която използват. Ако имате неочаквана ситуация като теч от водопровода или канализацията, която изисква спешен ремонт, не се колебайте да се свържете с 064.bg. Ние ще организираме посещение от един или повече наши експертни водопроводчици.
За бързо и качествено откриване и отстраняване на течове, доверете на професионалистите на 064.bg. Гарантирано на най-добрите цени в град Плевен. С помощта на оборудването, с което разполагаме сме способни да открием и най-скритите течове. Експресно откриване и отстраняване на течове от опитни водопроводчици на отлични конкурентни цени.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни