Отпушване на водосточни тръби и улуци

Отпушване на водосточни тръби и улуци в град Плевен

Отпушване на водосточни търби и улуци

Отпушване на водосточни търби и улуци

O64.bg разполага с екип от водопроводчици, които са на разположение по всяко време при нужда от отпушване на водосточни тръби и улуци. Те могат ще Ви ориентират как да изберете най-подходящите водосточни тръби и улуци, а също ще Ви дадат съвети за тяхната профилактика.

Отпушване на водосточни тръби

Отпушването на водосточни тръби вид ВиК услугите, която е една от най-трудоемките. Най-честите запушвания на водосточните тръби се получават вследствие на наслагване от листа, кал, найлонови торбички и други предмети и отпадъци, пренесени от вятъра. В случаи, че тежки предмети, попаднат в тръбите, това може да доведе до счупване или пропукване, както и до избиване на мухъл и влага. Висококвалифицираните водопроводчици на O64.bg разполага с модерна техника, с помощта, на която отстраняват тези запушвания. Водопроводчици на 064.bg притежават богат опит, както и най-добрите инструменти и машини, необходими за отпушване на водосточни тръби.

Отпушване на улуци

Отпушването на улуци също не е лека задачата, тъй като в тях се събират различни боклуци. Улуците трябва да се почистват редовно. При евентуален дъжд се разбира работят ли улуците или са запушени и затлачени с кал и тиня. Водопроводчици на 064.bg предлагат отпушване на улуци с гаранция за качество за извършена услуга и на достъпни цени. Те могат да реагират бързо и адекватно в най-кратки срокове за отстраняване на проблема. Готови са веднага да реагират при случай на авария.

Как да изберем най-подходящите водосточни тръби и улуци?

Чудите се как да изберете най-подходящите водосточни тръби и улуци за Вашата къща или вила? За да се избере най-подходящото решение, трябва да се отчетат няколко основни фактора:

  • видът на покривната конструкция;
  • площта на покрива;
  • видът на покривния материал и съвместимостта му с избраните тръби и улуци.

В случаи, че не изберете подходящите водосточни тръби и улуци за вашата сграда, по фасадата и стените ще се появи корозия и влага. За да защитите мазетата, подземните етажи и основите на сградата от наводнения, много е важно да изберете качествени материали и добри майстори.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни