Отпушване на мивки и вани

Отпушване на мивки и вани в Плевен

Отпушване на мивки и вани

Отпушване на мивки и вани

064.bg предлага качествено отпушване на мивки и вани на ниски цени.
Ако мивката Ви е запушена и отпушването не се получи с подръчни средства, потърсете услугите на 064.bg. Ние предлагаме качествено и бързо отпушване на мивки и вани на ниски цени. Фирмата разполага със специализирано оборудване, с което веднага се локализира мястото на запушване.

Отпушване на мивки

Когато сте запушили мивките в офиса, банята или кухнята, няма как да се справите с това сами, потърсете професионалните услуги на 064.bg. Фирмата разполага с екип от специалисти, които ще отпушат мивката – бързо, чисто и евтино. 064.bg предлага ще Ви предложи:

  • бърза реакция в отпушването на мивки;
  • адекватно отношение;
  • професионално изпълнение в отпушването;
  • компетентни предложения за отпушване на мивки;
  • достъпни цени за отпушване на мивки.

Екипът ни разполага с модерно оборудване за диагностициране и отпушване на мивки. Когато сте запушили мивката и няма как да се справите, потърсете 064.bg.

Ако отпушването на мивката не проработи с подръчни средства?

Ако отпушването на мивката не проработи с подръчни средства, свържете се с екипа на 064.bg. Ние разполага с водопроводчици, за които работата по отпушването на мивки, вани и канали е лесна задача. Ние сме на разположение без почивен ден и ще отговорим на Вашата заявката веднага, без излишно забавяне.

Отпушване на вани

Освен отпушване на мивки, 064.bg ще Ви съдейства и при нужда от отпушване на вани. Дори и при нормална експлоатацията на ваната, нерядко се случва тя да се задръсти. Причините, които най-често водят до задръстване на ваната са: песъчинки, косми, влакна и други боклуци и мръсотии. Когато се наложи отпушването на сифона на ваната е добре да потърсите някой, който вече го е правил. Ние разполага с екип от водопроводчици, притежаващи богат опит и модерна техника.
Ако имате авария и спешно се нуждаете от отпушване на мивки и вани в Плевен, не се колебайте да се свържете с 064.bg. Ние гарантираме отпушване на мивки и вани – качествено, експресно и на ниски цени.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни