Отпушване на септични ями и шахти

Отпушване на септични ями и шахти - Услуги в Плевен

Отпушване на септични ями и шахти

Отпушване на септични ями и шахти

Отпушване на септични ями и шахти в Плевен

064.bg разполага с екип от професионалисти, които извършват отпушване, поддръжка и ремонт на септичните ями и шахти. Ако имате проблем със запушена септична яма или шахта, свържете се с 064.bg. Ние ще отстраним запушването дълготрайно, с гаранция за качество и на най – добрите цени!

Отпушване на септични ями

064.bg предлага качествено отпушване на септични ями на конкурентни цени. Фирмата разполага с модерно техническо оборудване, с помощта, на което веднага локализира мястото на запушване, както и с професионални машини за отпушване на септични ями.

Септичната яма е съоръжение, в което се изливат отпадни води. Когато количеството на отпадните води, превиши нейната попивателна способност, съществува реална опасност от препълване. Услугите, които 064.bg предлага се отличават с високо качество. Специалистите ни са се доказали в своята област, а техниката, с която работят е съобразена с всички изисквания на българското и европейско законодателства.

Поддръжка и ремонт на септични ями

На 064.bg може да се доверите и при поддръжка и ремонт на септични ями. Поддръжката на септичната яма и нейната техническа изправност се постига чрез редовно почистване и изпомпването на септичната яма и каналите. От гледна точка на ремонта, нашата фирма е специализирана от отпушването до цялостен ремонт на септичната система. Екипът на 064.bg са на разположение по всяко време, относно информация и съвети за правилна поддръжка на септични ями.

Отпушване шахти

Шахтите са една от най-важните части на водопроводната система на всяка сграда – кооперация, къща, жилищен блок. Шахтата има за цел да извежда употребената вода извън сградата. Най-често шахтите се запушват от боклуци, които ежедневно преминават през нея и тогава се налага отпушване. 064.bg предлага професионално отпушване на шахти. Нашите професионалисти разполагат с необходимата техника и умения за отпушване на всякакъв вид шахти. Екипът гарантира справяне с всяка една ситуация, бързо и качествено.

В случай, че имате проблем със запушени септични ями и шахти, свържете се с 064.bg, за да отстраним запушването. Отпушването на 064.bg e дълготрайно, с гаранция за качество на най – ниски цени.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни