Монтаж на стъклокерамичен котлон

Монтаж на стърклокерамичен котлон

Монтаж на стърклокерамичен котлон

Демонтаж и монтаж на стъклокерамичен котлон

Решили сте да придадете изцяло нов облик на кухнята! Заложете на уредите за вграждане. Те елегантно се вписват в мебелния корпус заради модерната си визия и свободата на монтажа. Вградените фурни и котлони вече не трябва да са в комплект, както беше досега при печките. Сега котлоните могат да са над шкафа с чиниите и чашите, върху барплота или в кухненския остров, а пък фурната… тя може дори да се монтира на страницата на гардероба… Със сигурност и сами ще откриете още ред предимства на вградените кухни и котлони, само че първо трябва да си изберете модел. А това не е лесно. Пазарът предлага богато разнообразие от марки, всяка от които претендира, че е най-добрата. Кой е най-важният критерий – класът, техническите характеристики, екстрите…?

Кой плот е най-добър?

Има плотове с електрически, с газови котлони и плотове от керамика. Моделите с обикновени електрически котлони се купуват все по-рядко, защото са най-бавни. Най-търсени са керамичните плотове. Те са много бързи. Най-скоростните индукционни модели загряват само за 2 секунди и наистина пестят енергия и време. Не се ли чупят лесно? Съвсем не, категорични са специалистите. Материалът за керамичните плотове вече е толкова усъвършенстван, че реално с днешна дата той е максимално издръжлив, най-сигурен и най-лесен за поддръжка. И все пак не го заливайте със студена вода, съветват препатили.

Как да се управлява плотът?

Има два вида управление – механично и сензорно. Моделите с електроника са много по-удобни в сравнение с тези с механика. Управляват се лесно, само с докосване. Разполагат с електронен таймер, който може да настройва всяка от зоните за различно време. При марки като AEG, Candy, Ariston, Bosch, Siemens има защита, така че ако нещо изкипи или загори, плочата веднага се изключва. Плотът със сензорно управление е и по-лесен за почистване и поддръжка.
Първото нещо което трябва да проверите е дали уредът ви е пристигнал здрав без повреди. В случай че има щети, които са настъпили по време на транспорта, молим Ви да сигнализирате на местния продавач или на склада, от който са взети уредите. Техните телефони трябва да бъдат изписани на фактурата или разписката с която е получен

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни