Монтаж осветителни тела

Всеки дом, офис или магазин е съпътстван от осветителни тела и цялостно осветление в сгради, градини и паркове. Монтираме осветителни тела- полюлеи, скрито осветление, луминисцентни лампи, енергоефективно осветление, лазери и светодиоди, осветлението в дискотеки, барове, зали и сцени. Монтираме и LED осветление, което е най-новото в света на светлините.

Осветителни тела

Осветителни тела

Светлинни решения за дома или градината.

  • външно осветление
  • парково, улично и градинско осветление
  • дискотечни и сценични
  • осветителни тела
  • светлинни украси
  • индустриално осветление
  • прожектори, лампи, крушки, аплици, спотове, плафониери
  • автоосветление

Решения за монтаж на осветителни тела на вашата кухня, баня, дневна стая или спалня.

Градински осветителни тела

Градински осветителни тела

Едно хубаво осветително тяло може да промени изцяло визията на интериора. Ще Ви предложим осветление от водещи европейски фирми, като гаранция за качество.
Ще комбинираме различните типове осветителни тела не само според типа на интериора, но и така, че да постигнем за Вас най-добрата хармония между изкуствена и дневна светлина.

Енергоспестяване – бъдещето на осветителните тела

Енергоспестяване

Енергоспестяване

Едно от първите неща, които идват на ум за намаляване на сметката за електричество е да се подменят всички обикновени крушки с енергоспестяващи. Не трябва да ви учудва цената им. Приемете го като една дългосрочна инвестиция, която по-късно ще се изплати и ще започне да икономисва средства. Някои производители дават 5-10 години гаранция на своите продукти. За 5 години ползване няма как да не окаже благоприятен ефект върху сметките ви за електроенергия.

Най-добър ефект дава комбинираното осветление, защото едно-единствено осветително тяло не може да осигури нужната светлина в нито едно помещение. Обикновено основното осветление в помещението е на тавана. Ако осветителното тяло не е достатъчно голямо и не разпръсва достатъчно светлина, тогава то трябва да се комбинира със стенно, настолно или спот осветление, за да се гарантира необходимата светлина в зависимост от вида на помещението.

Основното осветление на тавана добре се съчетава с висок лампион, когато става дума за хол, дневна или спалня. В кухнята основното осветление задължително трябва да се комбинира със спот осветление в зоните за хранене и приготвяне на храната. Добре е да има насочено осветление и на масата за хранене в трапезарията, а в коридорите осветлението на тавана може да се допълни със стенни аплици.

Спешен телефон 0888 95 22 44

гр. ПЛЕВЕН

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделник- 09:00 - 17:30
вторник - 09:00 - 17:30
сряда - 009:00 - 17:30
четвъртък - 09:00 - 17:30
петък - 09:00 - 17:30

събота и неделя - почивни дни